Hoe werkt Ligtpunt?

Professioneel, gestructureerd en gericht op jouw doelen

Jij moet uiteindelijk je rust vinden, weerbaar worden en (weer) kunnen genieten. Ik ben er voor je. Je kunt rekenen op mijn betrokkenheid bij jouw gezondheid; of je nu kiest voor persoonlijke coaching, een online groepstraining of deelneemt aan een van mijn andere diensten. Al naar gelang jouw situatie blijf ik je confronteren en halen we barrières uit de weg, vieren we successen en hebben we zeker ook plezier.

Nell, ik wil je bedanken voor je doorleefde begeleiding, dat soms net iets mee...
Ook al weet ik niet welke kant ik uit ga, ik voel me sterker dan ooit, er groeit iets!
Dank je wel voor je steun hierin
Marga (36 jr, communicatie adviseur)


Leerpunten omzetten naar succesvolle resultaten

In mijn unieke positie als kennisdeskundige, maar ook als ervaringsdeskundige, weet ik niet alleen wat een burn-out met je doet, maar weet ik ook wat er nodig is om er weer bovenop te komen. Ik ben maar al te goed bekend met je angsten, je valkuilen en het gevoel van onmacht. Ik stel al mijn kennis ter beschikking via mijn diensten, maar ook via de tips en tools in mijn blog de Ligtkrant.


Gratis strategiegesprek

Ben jij vastbesloten om voorgoed uit je burn-out te komen en afstand te nemen van je stressklachten? Kies jij voor je eigen geluk en wil jij sterk en weerbaar worden? Dan ben je op de juiste plek bij Ligtpunt. Mocht je twijfelen aan wat je hebt, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis strategiegesprek.
In het gratis adviesgesprek bespreken we de aspecten die een belemmerende rol spelen in jouw levensgeluk. We bekijken de obstakels die je tegenkomt, je energieniveau en de stressklachten die je ervaart. Aan de hand daarvan bepalen we in welke fase je je bevindt en bekijken we welke van mijn diensten jou het beste begeleiden om je doel te bereiken. Je gaat dan een persoonlijk leertraject in en aan de hand van mijn beproefde methodes ruimen we samen obstakels op. Klik hier voor meer informatie over het strategiegesprek.

Je hebt nu een helder doel voor ogen: uit die burn-out of stressituatie komen. Als wij ons daarop focussen, blijf je gemotiveerd om hard te werken. Dankzij mijn theoretisch kennis en praktische ervaring, tools en tips, coachingsgesprekken leer jij op een duurzame manier sterker, weerbaarder en gelukkig worden.

 

De 4 beloftes van Ligtpunt:

 

Afstand is geen bezwaar

De coachingssessies kunnen hier in mijn werkruimte of via skype gevoerd worden.

Ik wil nooit meer anders dan via online, want dat bespaart me reiskosten en veel reistijd. Ik zit veilig thuis in mijn eigen omgeving. Ik ervaar warme betrokkenheid én we hebben een intensief contact. Dat niet iedereen dat zo doet? 
Nico (43jr Directeur)