Gratis strategiegesprek voor stress- en burn-outproblematiek

 

 

Gratis strategiegesprek

Ik nodig je graag uit voor een gratis strategiegesprek voor stress- en burn-outproblematiek. In dit gesprek onderzoeken we nauwkeurig de aspecten die een belemmerende rol spelen in jouw levensgeluk. We bekijken waar je nu staat en verkennen uitgebreid wat je wensen en doelen zijn.  Daarna onderzoeken we welke van de diensten jou het beste past om je doel te bereiken. In dit gesprek zetten we dus samen een strategie uit hoe je snel, effectief en duurzaam uit de probleemsituatie te komen. Het is ook mogelijk om daarna meteen een afspraak in te plannen voor een intakegesprek van het programma, zodat we meteen spijkers met koppen kunnen slaan.
Lees onderin het kopje Aanmelding hoe je een gratis strategiegesprek kunt aanvragen.

 

Een leertraject op maat

De context bepaalt de aanpak. Iedere burn-outsituatie is verschillend; afhankelijk van de obstakels op je pad, je energieniveau en de klachten die je ervaart. Vooraf bepalen we jouw context en aan de hand hiervan zetten we een persoonlijk leertraject uit.


Strategiegesprek als uitgangspunt

In het gesprek bepalen we in overleg wat er nodig is om je huidige situatie van onvrede te veranderen naar een fijne, gelukkige situatie. Hierin bespreken we wat jouw doelen zijn en welke route daar naartoe leidt. Afhankelijk daarvan bepalen we welke dienst van Ligtpunt voor jou van toepassing is.

Intensieve begeleiding

Gedurende het leertraject zullen we voortdurend toetsen waar je staat en bekijken of bijsturing nodig is. Met jouw volledige inzet en mijn professionele betrokkenheid zul je ervaren dat je de juiste stappen zet richting verandering en herstel. Dat hieruit successen zullen voortvloeien, is een kwestie van tijd.


Aanvragen van een gratis strategiegesprek

Ter voorbereiding op het gratis adviesgesprek (ter waarde van € 197,-) ontvang je een vragenlijst zodat we de tijd en het gesprek optimaal kunnen benutten. Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang de vragenlijst meteen in je mailbox.

Het adviesgesprek vindt plaats via Skype (of eventueel via een vergaderlink die ik je kan sturen). Het gesprek kan gewoon vanuit thuis, dus je hoeft hiervoor niet de deur uit. Laten we snel afspreken!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ter voorkoming van spam, klik op het vakje hieronder

Na het telefonisch consult ben ik mijzelf in mijn functioneren anders gaan bekijken en daardoor anders gaan ervaren. Het gesprek gaf me een soort van bewustwording maar zeker geen berusting: ik werd geprikkeld en geactiveerd om zaken aan te pakken die mijn energie opslurpten. Ik kreeg meer duidelijk voor ogen wat mijn valkuilen waren. 

F.V., tandarts. Helmond

Tijdens ons interview kwam ik erachter dat ik inderdaad een kans hebt op een burn-out en met de adviezen en voorstellen die ik heb gekregen van Nell gaan we aan de slag.

Ik weet wat de rode draad in mijn leven is…. En weet ook dat het me gaat lukken..

Yvonne, Secretaresse. België