Opdrachtgevers

Mijn leertrajecten en programma’s worden zowel particulier als zakelijk afgenomen. Ik werk zowel nationaal als internationaal. 

Hoogopgeleiden met stress- en burn-outklachten
Veel van mijn klanten zijn hoger opgeleiden die worstelen met stress- en burn-outproblematiek. Ze zijn op zoek naar een gezonde balans tussen hun persoonlijke wensen & behoeftes en de relatie tot hun werk en de wereld om hun heen. Ze willen meer inhoud en een zinvol leven. Ze hebben de behoefte om zelfbewust, sterk en weerbaar in het leven te staan, met maar 1 doel voor ogen: een stressvrij leven zonder ooit nog in een burn-out te raken.

Voor mensen op zoek naar passende kennis en tools
Ik ben ervan overtuigd dat een weloverwogen balans ontzettend belangrijk is; het beïnvloedt je geluk, je gezondheid en je welzijn. Met andere woorden, een gezonde balans zorgt voor een goede kwaliteit van je leven. Daarom voorzie ik mijn klanten van passende kennis en tools, die ze blijvend kunnen gebruiken in hun leven. Een gedegen aanpak van hun zoektocht, waarbij men efficiënt aan de slag gaat om snel resultaat te boeken en hun kostbare tijd goed te gebruiken.


                   

                                                                Logo    Logo entrea lindenhout https://www.entrealindenhout.nl/assets/dist/default/img/logo.svg    AMPELMANN      Werkzaak Rivierenland