Hieronder verschillende workshops

Inspirerende trainingen over stressreductie, preventie en zelfzorg waar je veel profijt van hebt in de rest van je loopbaan. 
De workshops zijn niet alleen geschikt voor mensen die last hebben van stress- of burn-outklachten, maar ook voor mensen die stressklachten en burn-out willen voorkomen.
Alle trainingen worden zowel particulier als in company aangeboden. 

In 1 dag doeltreffend stress stoppen en hanteren

Stress en druk horen bij het leven, dus iedereen heeft tools nodig om er adequaat en gezond mee om te gaan. In deze boeiende training leer je hoe je effectief om kunt gaan met stress en stresssituaties, zodat je rustig blijft onder druk.
 

Lees meer


 

Succesvol grenzen stellen
 

Leer in deze workshop wat grenzen stellen betekent en hoe je op een respectvolle manier superkrachtig grenzen kunt stellen, zodat je levenskwaliteit verbetert. 

Schrijf je ook in voor de verdiepingscursus de dag erna en ontvang 10% korting op het totaalbedrag!
 

Lees meer


 

Verdiepingsdag succesvol grenzen stellen

In deze workshop maken we een verdiepingsslag en werken we verder aan het ontwikkelen en verstevigen van je ik-grens, zodat je nog steviger en weerbaarder in het leven staat.


 


 

Lees meer


 

IJsbaden; gezond en leuk.

 

IJsbaden is een wondermooie techniek die veel (gestreste) mensen in ons drukke samenleving kan helpen om weer gezond en gelukkig te worden. De ademtechniek, de focus, yogatechnieken en de kou geven samen het effect wat je wilt behalen. Deze vaardigheden ga ik uiteraard uitgebreid met je doornemen tijdens de workshop.
Ook leuk en zeer geschikt als teambuilding uitje.

Bij voldoende aanmeldingen wordt een cursus gepland. Dus meld je aan. 

Lees meer

Stevig staan in een stressvolle baan
 

In deze training gaan we specifiek in op werksituaties en stresssituaties op het werk. Deze training leert je hoe je stevig kunt staan in je functie, hoe je optimaal kunt functioneren en tegelijkertijd goed voor jezelf kunt zorgen, zodat je weer plezier krijgt in je werk en niet meer uitgeput thuis komt. 


 

Lees meer

 

 

Verzuim door stress uit het arbeidsproces
(voor leidinggevenden)

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die meer willen weten  over dit onderwerp en handvatten zoeken om mentaal ziekteverzuim te voorkomen en adequaat op te pakken. 

 op aanvraag en locatie bedrijven

Lees meer